13 Nisan 2012 Cuma

Kitchnette Forum Bornova- bir akşam üstü kaçamağı

Evliliğin ilk yılları nasıl bir insanla yaşamaya alışmak için çabalıyorsak ki bu çabalama aşktan ötürü -cicim ayları-ile geçse de çocuk doğduktan sonra da çocuğa alışmakla geçiyor zaman..Ada doğduktan sonra alışmaktan en zorlandığım şeylerden biri de eşimle dışarı çıkamamak olmuştu. neyse ki kızımız artık 7 aylık biz olmadan akşamları da biraz daha rahat kalabiliyor. Bizde bunu fırsat bilerek ve anneannesi de bize destek olunca dışarıda bir akşam yemeği yiyelim dedik.

Evde Ada'nın olduğunu bilmek bizi yakın yerler aramaya sevk etti ve soluğu Forum Bornova'da aldık. İlk olarak Midpoint'e yöneldik fakat herhalde biz dışarı çıkmayalı çok popüler olmuş ki acayip doluydu bize gösterdikleri yeri de beğenmeyince daha öncede denediğimiz Kitchenette de karar kıldık. Midpoint'in açılmasıyla beraber sanırım bize eskiye göre çok dolu gelmedi. Dekorasyonunu da beğendiğimizden içeriyi tercih ettik.
Bu arada içerinin fotoğrafını çekmemem çok kötü olmuş, internette bir tek bu fotoğrafı bulabildim.



Ev yapımı hamburger modasına uyarak ben capreseburger ve fesleğenli ayran seçtim. Eşimde marine tavuk pirzola ve önce kola söyleyip ardından Pepsi geldiğini görünce fesleğenli ayran seçti. Hamburger yanında patates kızartması ile servis edildi, gayet doyurucu ve lezzetliydi, seçimimden pişman olmadım:)
Eşimde kendi yemeğini beğendiğini ifade etti fakat yanında sadece Frik pilavı ile servis edilmesi onu pek tatmin etmedi, salatanın yanına yakışacağına karar verdik.
Toplamda 56 lira hesap ödedik ki içinde bizim alışık olduğumuz usul dışında çay da eklenmişti.
Forum'a gidip te farklı bir şeyler yemek isterseniz uğrayabileceğiniz bu mekandan  kötü deneyimlerle ayrılacağınızı sanmam. Son olarak personelinin de gayet güleryüzlü ve ilgili olduğunu söyleyebilirim, masa aralarında fazla dolaşmak dışında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...