18 Şubat 2013 Pazartesi

Ceylan Ertem- Sezen Aksu Tribute

14 Şubat denildiği zaman tüylerim diken diken oluyor, her yerde kalp, her yerde sevgili, her yerde bir yapış yapışıklık..Neyse herkesin çok sevdiği bugünü daha fazla kötülemeden 2013 14 Şubat-ıyla ilgili yazı yazmama sebep olan konsere getireyim konuyu.
14 Şubatlarda mümkün olduğunca dışarı çıkmam fakat bu sene Ceylan Ertem'in Sezen Aksu şarkıları söyleyeceğini duyunca kendimi tutamadım..Zannetmeyin ki Ceylan 14 Şubat için özel olarak bu programı hazırlamamıştır, bence sadece tesadüftür o gün olması..
İlk olarak Anima grubundan tanıdığımız -ki benim tanışıklığım eskiye dayanır- Ceylan Ertem daha sonra yoluna ilk solo albümü -Soluk- yaparak devam etti. Ve bu albümün ardından "Ütopyalar Güzeldir" ile daha çok insana ulaşmaya başladı. Müzisyen kimliğinin yanı sıra Radyo Programcısı ve fotoğrafçı olan Ceylan Ertem Experimental Rock, Jazz, Trip-Hop, Folk müzik yapmaktadır. 
14 Şubat 2013 Perşembe günü saat 22:30'da İzmir Bios Bar'da sahne alarak bizlere çok güzel bir gece yaşattı..
İzmir' e bir daha ne zaman gelir bilmiyorum ama nerede yakalarsanız yakalayın bence kaçırmayın..Biraz utangaç, biraz seksi, biraz dişi, biraz mutlu, biraz eğlenceli, biraz hüzünlü, biraz farklı, biraz hayattan, biraz siyasetten, biraz bizden, biraz biraz biraz...hepsinden azar azar tam tadında...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...